Venevuokrausta  Saimaalla 
     

Uutiset           21.05.2024

VENEILYKAUSI 2024

Veneilykausi 2024 on kylmän kevään jälkeen käynnistymässä. Veneilemään pääset edelleen Anttolan Satamasta.

 Huom! Leirintäalue Lakeistenranta Campingin laituripaikat eivät ole enää tällä kaudella käytössä, niiden vähäisen käytön vuoksi.

Odotamme hyvää veneilysäätä ja toivotamme kaikille veneilijöille turvallista veneilykesää.02.11.2023

VENEET OVAT JÄLLEEN NOSTETTU YLÖS

Kyllä eivät kesät ole veljiä keskenään. Oikukkaat säät laittavat veneilijät miettimään vapaa-ajan käyttöään entistä tarkemmin. Lukuisat muut aktiviteetit silloin voittavat. Lisäksi yleinen taloustilanne ja sekava tilanne maailmalla oli huomattavissa lomailijoiden käytöksessä.

Siitä huolimatta veneet ovat katoksessa odottamassa seuraavaa kautta. Kaikki varusteet käydään läpi ja huolletaan talven aikana. 

Lämmin kiitos kaikille kaudesta 2023. Tervetuloa taas keväällä 2024.

04.06.2023

VENEET KAUDELLE 2023 OVAT VEDESSÄ

Ensimmäiset veneilyt on ajeltu, vaikka sääolot ovatkin olleet koleat. Kun veneilijän vaatetus oli kelinmukainen ja varusteena oleva kuomu veneessä paikoillaan, niin kyllä järvellä pärjäsi. Ilma oli raikas ja auringon paistaessa kuomun alla tarkeni hyvin. Retkiruokailu veneen sisällä onnistui myös mainiosti. Myöhemmin kesällä hyttysten ilmaantuessa, huomaakin eron maastossa liikkumisen ja vesillä olon välillä. Vesillä vietätkin hyttysvapaan kesän.

Juhannuksen ja kesäloma-aikojen varauksia veneilyyn tehdään jo.

Ä L Ä   J Ä Ä   R A N N A L L E !

31.10.2022

VENEILYKAUSI 2022 ON SAATU PÄÄTÖKSEEN

Kulunut kausi olikin sään suhteen lähes vastakohta edelliseen kauteen. Kesän pitkät hellejaksot puuttuivat, joka vaikutti tietenkin vuokrausten määrään ja kestoon.
Matkustusrajoitusten poistuttua kotimaiset matkailijatkin olivat odotetusti maailmalla. Heidän tilalleen ja iloksemme saimme kuitenkin muutamia kansainvälisiä turisteja veneilemään tänne Saimaalle.

Kiitos kaikille Saimaa järven ystäville kaudesta 2022 ja Tervetuloa uudelleen.

Nähdään taas keväällä 2023.

 


11.07.2022

YHTEISTYÖTERVEISIÄ

Mökkivene-Saimaa ja Lakeistenranta Camping Anttolasta ovat aloittaneet yhteistyön tarjoamalla leirintäalueen asiakkaille vuokraveneen venepaikan alueen laiturista. Leirintäalueen asiakkaana ollessasi, voit vuokrata veneen normaalisti Anttolan Koneesta ja säilyttää sitä leirintäalueen laiturissa ilman eri maksua koko alueella oleskelusi ajan. Vene on sinun vastuullasi normaalisti vuokra-ajan ja se on palautettava vuokra-ajan kuluessa Anttolan Koneeseen.

Olipa majoitusmuotosi Camping alueella mikä tahansa, niin eikö olekin kätevää päästä seikkailulle salatulle Saimaalle, aivan kuin lähtisit omasta rannastasi. Olemme täysin vakuuttuneita, että päiväretki vesillä retkieväineen hyvässä seurassa antaa uudenlaisia lomakokemuksia kotiin vietäviksi.

Huomioithan, että veneillä ei aiheuteta leirintäalueelle ja sen toiminnalle minkäänlaista häiriötä, vaan alueen laidassa  oleva laituri on vain veneiden säilytystä varten. Esimerkiksi aaltojen aiheuttaminen leirintäalueen edustalla on kielletty. Lisäksi leirintäalueen yrittäjä voi antaa omia ohjeitaan.

Lakeistenranta Camping     lakeistenranta.fi


05.11.2021

VENEILYKAUSI 2021 ON PÄÄTTYNYT

Ensimmäinen kausi mökkiveneiden vuokrauksessa on takana. Veneiden tekniikka on huollettu ja varusteet sisätiloissa. Pieniä käytön jälkiä lukuunottamatta kalusto selvisi kaudesta hyvin. Veneet ovat nyt katoksissa ja talvikuukausina tehtävien tarkastusten jälkeen valmiita vesille keväällä 2022.

Kiitos kaikille Saimaa järven ystäville kaudesta 2021 ja Tervetuloa uudelleen.

Nähdään taas keväällä 2022.


13.09.2021

RAM MOUNT KIINNIKKEET VENEISIIN

Koska syksyn saapuessa veneet eivät ole enää jatkuvasti vesillä menossa, niin on aikaa varusteluun. Veneiden mittariston viereen on tullut RAM kiinnikkeiden yhden tuuman (25 mm) kokoinen kiinnityspallo kevyitä lisälaite asennuksia varten.


15.07.2021 

PAREMPI VETTÄ PITKIN

Käytämmekin tätä slogania kuvaamaan toimintaamme Saimaalla. Etenkin Anttolassa, jossa Saimaa ympäröi kylän keskustaa, tehden siitä lähes saaren, on vene silloin liikkumisvälineenä paikallaan. Myös runsas kesämökkien määrä lisää erilaisten veneiden tarvetta. Jos ajattelemme matkailun kannalta vesitse kulkemista, tai vesillä oloa, niin vesitie ei kulu ja se myös tasoittuu ajan myötä itsestään.


14.05.2021

MÖKKIVENEET LAITURISSA

Saimme vuokrattua laituripaikat jokaiselle veneelle kaudeksi 2021. Paikat sijaitsevat satamalahdella Anttolan keskustassa.